Boek de Cultuurbus Amsterdam

De Cultuurbus biedt gratis bus- en bootvervoer voor Amsterdamse basisscholen naar culturele instellingen in Amsterdam. De Cultuurbus is een project van Mocca gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam.

Boekingen dienen uiterlijk twee weken van tevoren geplaatst te worden.

Let op:

  • De verkeersdrukte in Amsterdam neemt toe en op dit moment vinden er verschillende wegwerkzaamheden en herprofileringen plaats in de stad. Daardoor kan het voorkomen dat de ritten, met name naar instellingen rondom het Museumplein, hiervan hinder ondervinden. De vervoerders doen hun best hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Bij het boeken van de Cultuurboot dient men er rekening mee te houden dat de boten pas vanaf 09:00 uur beginnen met varen vanaf de standplaats. Het is dus niet mogelijk een programma te boeken bij een culturele instelling met aanvangstijd 09:00 uur.

Let op:

Er vinden werkzaamheden plaats rondom het Leidseplein, de brug kan gedurende dit jaar tot 11.00 uur ’s morgens niet worden gebruikt. Dat heeft tot gevolg dat de Cultuurboot pas vanaf 10.00 uur kan aanmeren bij de aanlegsteiger Rijksmuseum. Houd hier rekening mee bij het boeken van de Cultuurboot!